Wijziging coronaregels vanaf 15 januari 2022

Geplaatst: 15-01-2022

Er is een aantal maatregelen versoepeld die ook de golfsport raken. Gelukkig kunnen we onze geliefde sport blijven beoefenen, mits we ons blijven houden aan onderstaande basisregels:

• Houd 1,5 meter afstand
  • Draag een mondkapje in het clubhuis
  • Voorkom groepsvorming

De maximale groepsgrootte per flight is 4 personen rekening houdend met de onderlinge 1,5 meter afstand. Er worden groepslessen door de golfprofessionals gegeven volgens de richtlijnen van de NGF en PGA Holland.

Vanaf heden gelden onderstaande (aangepaste) maatregelen:

• De golfbanen incl. oefenfaciliteiten zijn geopend. Bekijk hier de actuele openingstijden;
  • De horeca en het terras (m.u.v. to go / take away) zijn gesloten. De receptie, golfshops, kleedkamers en toiletten zijn geopend.
  • Het is een dringend advies is om 1,5 meter afstand te houden van elkaar en van medewerkers;
  • Het dragen van een mondkapje in het clubhuis is verplicht;

Hoe beter we met zijn allen de regels naleven des te meer kans we hebben dat we ook onze sport kunnen blijven beoefenen!