Menu

TOPGOLF

Geplaatst: 07-10-2022

Nog nooit was er zo veel potentie voor Topgolf!

“Binnen de club is momentum aan het ontstaan. Er is zo’n mooie line-up vanuit de jeugd, we hebben zoveel talent opgeleid dat ons Heren 1 komend jaar kan doorbreken!” Aan het woord is Guido Loning.

Hij is de grote aanjager van het idee om landelijk weer tot de top te gaan behoren. “Het is absoluut haalbaar om dan binnen 3 jaar een gooi te doen naar het kampioenschap. En bij de jeugd, die al Hoofdklasse speelt ook. Hoe mooi zou het zijn als de volgende Robert Jan Derksen nu al rondloopt in de club.”

Het is een aanstekelijk idee waar veel betrokkenheid van leden bij nodig is. Want wat betekent het?

  • We gaan een professioneel klimaat creëren voor onze selectie: er komt een team manager, ontwikkelgesprekken, mooie herkenbare kleding en golftas, een intensief trainingsschema, mentale en fysieke coaching.
  • Er is een topgolfplan met een begroting waar u in de ALV op 24 november over stemt. Voor die tijd zetten we alle informatie overzichtelijk op de website.
  • Er is aanvullende sponsoring nodig. Een programma voor de campagne hiervoor is in de maak. U kunt de vraag krijgen om mee te doen of zich spontaan melden! Een promotiefolder is in de maak.
  • Aan de kant van de spelers vragen we ook commitment: Dit was een bijzonder moment bij de kick-off op 24 september. Voor het golfseizoen 2023 waren de geselecteerde spelers uitgenodigd en werd de selectie bekendgemaakt. Ze tekenden een contract met heldere afspraken over inzet, aanwezigheid en deelname aan clubwedstrijden en ondersteunende activiteiten.
  • De heren zullen via Facebook of Instagram gaan posten over de weg naar succes. Het idee is om op die manier zo veel mogelijk leden enthousiast te maken om deel uit te maken van een club die het gaat maken.

En hadden we niet al eerder toptalenten in huis? Jazeker, maar die vertrokken naar andere clubs. Als we ze willen behouden zullen we met een goed programma moeten komen. En dat is nu het plan!

In de volgende Golfpost komen Guido en Naud aan het woord over het inhoudelijke programma en interviewen we de spelers zelf.