Menu

Clubgevoel

Geplaatst: 08-04-2024

  VRIJDAG MIXED GROEP 

Het was een gouden greep van Bert (Koeneman) en Berdy (Sweens): een mixed-groep starten, geïnspireerd door de gezelligheid van de mixed Rabbits. Een groep van 36 mensen, 18 mannen en 18 vrouwen. 
Het geeft, zoals de meeste clubjes in de club, een comfortabele en gezellige golfstructuur aan de week en aan het jaar.
Op vrijdagochtend golfen we met elkaar. De formule is: wie kan die komt.
Deze formule is mogelijk door het rooster- en indelingswerk van Bert en de steeds weer up-to-date-app die door Matthijs is gemaakt en wordt beheerd, waarop wij ons uiterlijk dinsdagavond kunnen inschrijven voor de next vrijdag. 
Elke vrijdagochtend een andere flight-mix van dames en heren. En elke vrijdagochtend na afloop koffie waarbij niet enkel de ups en downs van de golfvaardigheden van de ochtend op tafel komen, maar een verscheidenheid aan onderwerpen door de verscheidenheid van mensen in onze Vrijdag Mixed Groep. 

We openen en sluiten het seizoen met elkaar in voor- en najaar. En eens per jaar gaan we een weekend abroad. Naar Duitsland, naar Drenthe, naar daar waar het fijn golfen, lekker eten en goed slapen is.


Maar we zijn ook al een ochtend door Frans (Rotmans) vakkundig rondgeleid door het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. En hebben een vogel-spot-zaterdagochtendwandeling gemaakt bij de Hatertse Vennen onder leiding van Erna (Bouman) en Cor en Tineke (Postma).

Van dit alles en van ons verdere wel en wee, onze beschouwingen, interviews en serieuze en andere onzin voor nu en in de toekomst wordt op kleurrijke wijze verslag gedaan in onze eigen VMG Gazet: uitgevonden en (onregelmatig) uitgegeven door en onder hoofdredactie van Don (Olthof). 

 

Het is bijzonder aangenaam om deel te zijn van deze club van golfers.
Helaas hebben we een stop op het ledental. Ons uiterste maximum is 36 mannen en vrouwen.

Tot slot is het leuk om hier nog te vermelden dat ongeveer de helft van deze groep lid is van een van de commissies van de Golfclub. Een tweede vorm van mix, zeg maar.

Carla van der Zalm