Menu

sponsor-mogelijkheden

 

SPONSORING GOLFCLUB HET RIJK VAN NIJMEGEN

Golfclub Het Rijk van Nijmegen bestaat al sinds 1985 en behoort inmiddels tot de grotere golfclubs van Nederland. Met maar liefst 1800 actieve leden van jong tot oud en van beginnende amateur tot fanatieke competitiespeler zijn we een dynamische, bruisende en gezellige vereniging. De schitterende omgeving en 45 holes van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen maken het golfspel binnen onze club een klasse apart. 

Sponsorthema’s

Golf is voor iedereen. Daarom besteden wij ons sponsorgeld aan twee thema’s die de golfsport toegankelijk, laagdrempelig en leuk maken. Binnen onze vereniging zijn dat ClubBreed Golf en het jeugdgolf. 

ClubBreed Golf

Met het initiatief ‘ClubBreed Golf’ organiseren we groepstrainingen onder leiding van een pro. De trainingen hebben als doel om het spelplezier en het spelniveau van onze leden te verhogen. Iedereen is welkom om mee te doen ongeacht handicap of leeftijd. Daarnaast willen we met de trainingen onze huidige leden stimuleren om vaker de baan op te zoeken en leden van andere niveaus te ontmoeten. Voor nieuwe leden biedt een groepstraining de mogelijkheid om zich sneller thuis te voelen binnen onze vereniging. 

Jeugd

Tegenwoordig sporten kinderen steeds minder. Dat is erg jammer, want sporten is niet alleen gezond, maar vooral ook leuk en gezellig. Onze vereniging heeft als doel dat minimaal 10% van het ledenbestand uit jeugdigen bestaat. De jeugdcommissie is de afgelopen jaren druk bezig geweest met een wervingscampagne. Dit heeft ons zeker geen windeieren gelegd, want wij hebben momenteel 175 jeugdleden. Om onze vereniging aantrekkelijk te maken voor de jeugd investeren wij in trainingen, jeugdcoaches, wedstrijden en competities.  

Waarom sponsoren?

Golf is een populaire sport met een diverse en gevarieerde doelgroep. Het sponsoren van onze vereniging geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf aan een grote groep mensen te presenteren. Onze leden komen met name uit Nijmegen en omgeving en beschikken over een groot netwerk. Bovendien wordt de golfbaan jaarlijks bezocht door duizenden bezoekers uit alle windstreken voor competitie, wedstrijden, recreatie en horeca. 

Sponsormogelijkheden

Bedrijven en organisaties die onze club sponsoren krijgen een vermelding op onze website door middel van een logo en een link naar de website. Uiteraard is het mogelijk om maatwerk sponsoring te leveren. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de voorzitter van de sponsorcommissie Sjoerd Jan de Vries via sjdevries.med@planet.nl 

Vragen over sponsoring

Wij nodigen u graag uit om een sponsorbijdrage te leveren aan onze ambities om de golfsport voor iedereen toegankelijk, laagdrempelig en gezellig te maken. Heeft u nog vragen over onze sponsoring of wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie Sjoerd Jan de Vries via sjdevries.med@planet.nl