Menu

sponsor-mogelijkheden

SPONSORING GOLFCLUB HET RIJK VAN NIJMEGEN

Golfclub Het Rijk van Nijmegen bestaat al sinds 1985 en behoort inmiddels tot de grotere golfclubs van Nederland. Met maar liefst bijna 2000 actieve leden van jong tot oud en van beginnende amateur tot fanatieke competitiespeler zijn we een dynamische, bruisende en gezellige vereniging. De schitterende omgeving en 45 holes van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen maken het golfspel binnen onze club een klasse apart. 

Sponsorthema

Ons primaire doel van sponsoring is met name de doelgroep Topgolf Jeugd financieel te ondersteunen met het streven de jeugd standaard op landelijk niveau mee te laten doen.
Daarnaast willen we de mogelijkheid bieden voor specifieke sponsorprojecten binnen de golfvereniging gekoppeld aan de jeugd.

Jeugd

Tegenwoordig sporten kinderen steeds minder. Dat is erg jammer, want sporten is niet alleen gezond, maar vooral ook leuk en gezellig. Onze vereniging heeft als doel dat minimaal 10% van het ledenbestand uit jeugdigen bestaat. De jeugdcommissie is de afgelopen jaren druk bezig geweest met een wervingscampagne. Dit heeft ons zeker geen windeieren gelegd, want wij hebben momenteel bijna 200 jeugdleden. Om onze vereniging aantrekkelijk te maken voor de jeugd investeren wij in trainingen, jeugdcoaches, wedstrijden en competities.  

Jeugdkampioenen 2021: Denny Kloeth, Stijn Egging, Terry Janssen, Martijn den Hollander en Victor Meijs 

Waarom sponsoren?

Golf is een populaire sport met een diverse en gevarieerde doelgroep. Het sponsoren van onze vereniging geeft u de mogelijkheid om uw bedrijf aan een grote groep mensen te presenteren. Onze leden komen met name uit Nijmegen en omgeving en beschikken over een groot netwerk. Bovendien wordt de golfbaan jaarlijks bezocht door duizenden bezoekers uit alle windstreken voor competitie, wedstrijden, recreatie en horeca. 

Sponsormogelijkheden

Bedrijven en organisaties die onze club sponsoren krijgen een vermelding op onze website door middel van een logo en een link naar de bedrijfswebsite. Daarnaast wordt uw logo opgenomen op ons sponsorbord in het Clubhuis. Uiteraard is het mogelijk om maatwerk sponsoring te leveren. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie sponsorcommissie@golfclubhetrijkvannijmegen.nl

 

Laatste wijziging 20220303