Baanstatus

Status: open
Greens: zomergreens
Baan qualifying: nee
Driving range geopend tot: Bekijk de openingstijden hieronder
Buggy's: wel toegestaan
Trolleys: wel toegestaan

MET WINTERGREENS TROLLEY'S MET HEDGEHOGBANDEN IN DE BAAN OF DRAAGTASSEN.

21-11-2019 Buggy's alleen toegestaan op de nijmeegsebaan!

De baancondities zullen dagelijks aangepast worden om 8.00 uur

De golfbaan is dagelijks, op zomer- of wintergreens, geopend vanaf 8.15 uur.

Openingstijden Driving Range:

Maandag , dinsdag en donderdag van 7.45 uur tot 18.00 uur

Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 7.45 uur tot 20.00 uur.

Het rijk golfbanen

Op Het Rijk Golfbanen geniet u van het beste dat golf te bieden heeft. Onze vier prachtige golfbanen hebben ieder een heel eigen identiteit, maar delen de gedachten. Het Rijk staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Welke locatie u ook bezoekt, u geniet van een schitterende omgeving, een uitdagende golfbaan en een ongedwongen sfeer.

Lid worden Golfschool

Fotogalerij

Golfclub het
Rijk van Nijmegen

De Golfclub ‘Het Rijk van Nijmegen’ bestaat sinds 1985 en speelt op ‘Golfbaan Het Rijk van Nijmegen’. Deze baan telt 45 holes die liggen in het heuvelachtige landschap van Groesbeek met prachtige vergezichten. Leden van de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen worden automatisch lid van deze actieve vereniging.

Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Zo zijn er commissies voor de Jeugd, de beginnende leden (Rabbits), de Damesdag, de Herendag, de Senioren en voor de competitiespelers. Ook is er een Bridgecommissie voor de bridgende leden van de vereniging. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!