Baanstatus

Driving range geopend tot: 1 uur voor zonsondergang
Buggy's: wel toegestaan
Trolleys: wel toegestaan
De driving range is geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur.

Buggy's en handicarts zijn vanaf  7.30 uur beschikbaar mits toegestaan in de baan.

Op donderdag is de driving range gesloten tot 09:30 uur i.v.m. onderhoud.

De baancondities zullen dagelijks aangepast worden om 7.00 uur

Fotogalerij

Golfclub het
Rijk van Nijmegen

De Golfclub ‘Het Rijk van Nijmegen’ bestaat sinds 1985 en speelt op ‘Golfbaan Het Rijk van Nijmegen’. Deze baan telt 45 holes die liggen in het heuvelachtige landschap van Groesbeek met prachtige vergezichten. Leden van de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen worden automatisch lid van deze actieve vereniging.

Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Zo zijn er commissies voor de Jeugd, de beginnende leden (Rabbits), de Damesdag, de Herendag, de Senioren en voor de competitiespelers. Ook is er een Bridgecommissie voor de bridgende leden van de vereniging. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!