Menu
Nu starttijd reserveren

Baanstatus

08 Mar 2021
Laatste update: 07-03-2021
Status: open
Greens: wintergreens
Baan qualifying: nee
Driving range geopend tot: Gesloten
Buggy's: niet toegestaan
Trolleys: wel toegestaan

Zondag 7 maart is de driving Range gesloten.

Vanwege een defect van onze ballenraper kunnen wij geen ballen kunnen rapen op de Driving Range.

De golflessen gaan door. 

Excuus voor het ongemak.


Trolleys zijn toegestaan, buggy's alleen op de nijmeegse baan.

Alleen op Zuid zomergreens.


Tijdens een natte periode kan het zijn dat alleen draagtassen toegestaan zijn.

 
 
Actualiteiten en coronamaatregelen

Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in openbare ruimtes een verplichting, zo ook in onze clubhuizen.


Door de huidige coronamaatregelen zijn onze horecavoorzieningen (bar, restaurant, terras en vergaderzalen) tot nader order gesloten. Ook de kleedkamers en douches zijn gesloten. Het gebruik van de golfbaan, driving range, receptie en toiletten blijft wel mogelijk. Bij de golfshops is het middels Click & Collect mogelijk bestellingen op afspraak af te halen. Bestellingen kunnen telefonisch bij de betreffende baan doorgegeven worden. Zodra er meer bekend is over een eventuele heropening van de horecafaciliteiten, zullen we dit vermelden op onze website. 

 

Tot en met 15 maart 2021 is het mogelijk starttijden voor maximaal 2 personen met een tijdinterval van 6 minuten online te reserveren. Meer informatie: 

 

Actualiteiten & coronamaatregelen

 
What do you want to do ?
New mail
Lees verder

Het rijk golfbanen

Op Het Rijk Golfbanen geniet u van het beste dat golf te bieden heeft. Onze vier prachtige golfbanen hebben ieder een heel eigen identiteit, maar delen de gedachten. Het Rijk staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Welke locatie u ook bezoekt, u geniet van een schitterende omgeving, een uitdagende golfbaan en een ongedwongen sfeer.

Lid worden Golfschool

Fotogalerij

Overzicht

Golfclub het
Rijk van Nijmegen

De Golfclub ‘Het Rijk van Nijmegen’ bestaat sinds 1985 en speelt op ‘Golfbaan Het Rijk van Nijmegen’. Deze baan telt 45 holes die liggen in het heuvelachtige landschap van Groesbeek met prachtige vergezichten. Leden van de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen worden automatisch lid van deze actieve vereniging.

Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Zo zijn er commissies voor de Jeugd, de beginnende leden (Rabbits), de Damesdag, de Herendag, de Senioren en voor de competitiespelers. Ook is er een Bridgecommissie voor de bridgende leden van de vereniging. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!