Menu

Nieuws

Meer nieuws

Baanstatus

24 Sep 2020
Laatste update: 23-09-2020
Status: open
Greens: zomergreens
Baan qualifying: ja
Driving range geopend tot: 21.00
Buggy's: wel toegestaan
Trolleys: wel toegestaan

Restaurant en terras

Binnen is alles ingericht op het maximaal toegestane aantal personen en om overal de 1,5 meter afstand te bewaken. Op onze prachtige terrassen zijn meer mogelijkheden om plaats te nemen. Er mogen in het restaurant (max. 100 personen) en op het terras (max. 250 personen) zittend aanwezig. Voor zowel het restaurant als het terras geldt een reserveringsverplichting (van tevoren of aan de deur) en bij binnenkomst worden controlevragen gesteld. Daarnaast wordt u gevraagd zich vrijwillig te registreren (naam- en contactgegevens), zodat de GGD contact kan opnemen bij een besmetting die verband houdt met uw bezoek aan ons restaurant. Uw gegevens worden 14 dagen door ons bewaard en vervolgens vernietigd. Om de horeca verantwoord en veilig te organiseren, gelden de volgende strikte voorwaarden:

 

 
 
Lees verder

Het rijk golfbanen

Op Het Rijk Golfbanen geniet u van het beste dat golf te bieden heeft. Onze vier prachtige golfbanen hebben ieder een heel eigen identiteit, maar delen de gedachten. Het Rijk staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Welke locatie u ook bezoekt, u geniet van een schitterende omgeving, een uitdagende golfbaan en een ongedwongen sfeer.

Lid worden Golfschool

Fotogalerij

Overzicht

Golfclub het
Rijk van Nijmegen

De Golfclub ‘Het Rijk van Nijmegen’ bestaat sinds 1985 en speelt op ‘Golfbaan Het Rijk van Nijmegen’. Deze baan telt 45 holes die liggen in het heuvelachtige landschap van Groesbeek met prachtige vergezichten. Leden van de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen worden automatisch lid van deze actieve vereniging.

Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Zo zijn er commissies voor de Jeugd, de beginnende leden (Rabbits), de Damesdag, de Herendag, de Senioren en voor de competitiespelers. Ook is er een Bridgecommissie voor de bridgende leden van de vereniging. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!