Baanstatus

24 Jul 2019

Wegens onderhoud is onze driving range op donderdag 20 juni tot 09.30 uur gesloten.

Laatste update: 23-07-2019
Status: open
Greens: zomergreens
Baan qualifying: ja
Driving range geopend tot: 1 uur voor zonsondergang
Buggy's: wel toegestaan
Trolleys: wel toegestaan
 in verband met de hitte is de receptie en shop eerder gesloten.  dinsdag 23 juli tot en met donderdag 25 juli tot 15:30.

De driving range is geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Buggy's en handicarts zijn vanaf  7.30 uur beschikbaar mits toegestaan in de baan.

Op woensdag is de driving range geopend tot 19.00 uur en op vrijdag tot 20:00 uur.

Op donderdag is de driving range gesloten tot 09:30 uur i.v.m. onderhoud.

Let op, er zitten eikenprocessierupsen in bomen die met rood/wit lint gemarkeerd zijn!

De baancondities zullen dagelijks aangepast worden om 7.00 uur

Doordat de Nijmeegse Vierdaagse ( 16-7-2019 t/m 19-7-2019) een aantal keer langs onze mooie golfbaan komt, kan het zijn dat u uw gebruikelijke route richting ons complex niet kunt gebruiken. Raadpleeg voor vertrek https://www.4daagse.nl/nl/service/downloads.html

Het rijk golfbanen

Op Het Rijk Golfbanen geniet u van het beste dat golf te bieden heeft. Onze vier prachtige golfbanen hebben ieder een heel eigen identiteit, maar delen de gedachten. Het Rijk staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Welke locatie u ook bezoekt, u geniet van een schitterende omgeving, een uitdagende golfbaan en een ongedwongen sfeer.

Lid worden Golfschool

Fotogalerij

Golfclub het
Rijk van Nijmegen

De Golfclub ‘Het Rijk van Nijmegen’ bestaat sinds 1985 en speelt op ‘Golfbaan Het Rijk van Nijmegen’. Deze baan telt 45 holes die liggen in het heuvelachtige landschap van Groesbeek met prachtige vergezichten. Leden van de Golfbaan Het Rijk van Nijmegen worden automatisch lid van deze actieve vereniging.

Speelplezier en gezelligheid spelen een belangrijke rol binnen het verenigingsleven. Met veel enthousiasme organiseren verschillende commissies golfwedstrijden en evenementen waarbij u als lid van harte welkom bent. Zo zijn er commissies voor de Jeugd, de beginnende leden (Rabbits), de Damesdag, de Herendag, de Senioren en voor de competitiespelers. Ook is er een Bridgecommissie voor de bridgende leden van de vereniging. Hiernaast draagt de vereniging er zorg voor dat uw handicap geregistreerd wordt en dat u zich snel thuis voelt!