Menu

Nieuwsbrief damesdag juli 2021

Geplaatst: 12-07-2021

We gaan op stap……. naar het  Rijk van Sybrook Enschede!

Op 31 augustus organiseren we onze damesdagwedstrijd op de golfbaan het Rijk van Sybrook Enschede. De dames uit Enschede komen dan een dagje naar Groesbeek.

Vanaf 12 juli kun je je inschrijven voor dit gezellige dagje uit.  Zie ook de aparte flyer. 

Er is dan geen damesdagwedstrijd in Groesbeek. 

 

 

Starttijden, kaarten uitdelen én innemen

 

De coronamaatregelen zijn weer wat aangescherpt, maar we mogen met meer mensen bij elkaar zijn en het woord vakantie valt steeds vaker. 

En dat is te merken aan het aantal wekelijkse deelnemers. Starten om 7:30 is echt niet meer nodig om alle dames een plaatsje te gunnen op dinsdag. Dus gaan we terug naar 8:15 uur en veel dames zullen dat niet erg vinden! Plezierig is ook dat we weer kaarten mogen uitdelen en innemen. De commissieleden tref je op dinsdag weer aan in de hal of achter de welbekende tafel en er is eindelijk weer even tijd voor een praatje. Ook kaarten innemen gaat als vanouds. Bij mooi weer op het terras en anders achter de tafel. Zijn we er even niet, doe dan de kaart in de roze/witte bus.  

 

 

Buggy’s 

Het komt voor dat dames een buggy reserveren bij de damesdagcommissie én bij de receptie. Dat is onhandig. Dus dames, heb je een buggy nodig? Reserveer die dan bij de Damesdag óf zelf bij de receptie.  

 

Blijf meedoen

In de Golfpost juni staat een artikel over golfplezier voor ouderen onder ons die met wat extra steun lekker door kunnen spelen én een oproep je aan te melden om steun te bieden. Heb je vragen of wil je je aanmelden zie dan bijgevoegde link 

golfpost juni 2021

 

 

WHS

Van tijd tot tijd krijgen we vragen over het nieuwe handicapsysteem. Natuurlijk beantwoorden we die graag. Als je zelf e.e.a. wilt nalezen ga dan naar de website van de NGF. Daar wordt in klare taal het WHS-systeem uitgelegd in beeld en tekst.  

informatie van de NGF over het nieuwe WHS systeem

 

Midzomer

De midzomerwedstrijd in juni was een gezellig en gezond evenement met veel deelnemers. We kregen leuke reacties, mondeling en schriftelijk. Namens de organisatie, ”bedankt, dit wordt zeer gewaardeerd”. 

 

Dames, we genieten al een tijdje van echt Nederlands zomerweer! Samen een rondje golf spelen met na afloop op het terras het goede spel analyseren, is toch het leukste wat er is!