Menu

Nieuwe medewerkers achter de balie

Geplaatst: 26-06-2023

Wij zijn allround medewerkers frontoffice en stellen ons graag aan jullie voor.

 

Dalila Muminovic 

Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend in het centrum van Nijmegen. Ik had hier ook al HBO Bedrijfskunde gestudeerd aan de HAN, dus ik ben hier thuis. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden. Daarnaast lees en sport ik veel. Het is zeker niet mijn eerste baan. Ik heb bij Young Capital gewerkt als Recruiter en bij Lucovitaal als Trade Marketeer.

Ik heb de overstap gemaakt naar de golfbaan, omdat ik het face-to-face contact met mensen heel erg miste bij mijn vorige banen.

Het leukste aan deze baan is dat je contact hebt met mensen die hier voor hun plezier komen. Dat is een groot pluspunt!
We hebben een gezellig en warm team. Iedereen is erg betrokken en de sfeer is lekker informeel.Petra Vink 

Ik ben 55 jaar en woon in Groesbeek. Ik heb mijn opleiding ook in de buurt gedaan: de Havo bij Notre Dame Ubbergen en de Middelbare Detailhandelschool in Nijmegen. Ik hou van tennissen, wandelen en lezen.

De afgelopen 22 jaar heb ik bij Karwei Groesbeek gewerkt. Ik heb daar heel veel ervaring opgedaan in allerlei functies: van assistent-bouwmarktmanager tot administratie.

Na al die jaren wilde ik wel eens een nieuwe uitdaging en deze functie kwam op mijn pad. Het leukste hier vind ik de afwisseling en de klantgerichtheid die wij allemaal hebben.

Ik ervaar mijn team als een goede combinatie van kennis, deskundigheid en gezelligheid.

 

Lisa Coenen 

Ik ben 21 jaar en woon samen met mijn ouders en mijn broer in Groesbeek. Ik heb een opleiding gedaan tot schoonheidsspecialiste. In mijn vrije tijd doe ik vooral leuke dingen met vrienden.

Naast mijn functie hier werk ik op dit moment ook bij de zonnebank in Groesbeek en bij de Groesbeekse boys. 

Werken bij de golfbaan is voor mij een nieuwe uitdaging. Het leukste vind ik het contact met mensen en mijn collega’s.
Ik ervaar mijn team als gezellig, sociaal en vrolijk.