Vacature secretaris Seniorencommissie

Geplaatst: 27-09-2020

Wat doet de seniorencommissie?

De seniorencommissie organiseert een clubcompetitie van 6 Mixed Seniorenwedstrijden en 1 slotwedstrijd op donderdagmiddagen in de periode van mei tot en met september. Tevens organiseert zij een Knock out Matchplay wedstrijd. Tijdens de golf 5-daagse wordt een shot gun wedstrijd om de seniorenbokaal georganiseerd.
In de winter zijn er 6 winterwedstrijden, ook op de donderdag. Na afloop van de wedstrijden worden de deelnemers gestimuleerd tot een gezellig “
after- golf” samenzijn.

Alle leden met een handicap van 36 of lager én die 50 jaar of ouder zijn, kunnen deelnemen aan de wedstrijden.

Tevens organiseert de commissie sociale activiteiten zoals lezingen en een middag tijdens de art-expo.

De seniorencommissie bestaat uit een voorzittersecretaris, penningmeester en 3 leden. Wij vergaderen 6 x per jaar.
Wij
zorgen voor het organiseren, indelen en begeleiden van de wedstrijden volgens het wedstrijdreglement en het wedstrijdprotocol en voor het organiseren en begeleiden van sociale activiteiten. Van de secretaris wordt daarnaast verwacht dat hij de vergaderingen notuleert en samen met de voorzitter het jaarplan schrijft.

Tevens verzorgt de secretaris, indien van toepassing, in samenwerking met de communicatiecommissie een nieuwsbrief dan wel een tekst voor de Golfpost naar de leden.

Voor meer informatie kunt u de voorzitter, José Wichers-Bots, bellen op 0612588473.