Stephan Ruijter gaat verder als zelfstandige!

Geplaatst: 13-10-2020

Beste Golfleden,

Misschien heeft u het nieuws al gehoord dat ik per 1 oktober a.s. met veel enthousiasme begonnen ben als zelfstandige waarbij ik grotendeels bij Golfbaan Het Rijk van Nijmegen zal zijn. Zowel voor het geven van lessen en advisering blijf ik met veel inzet voor u beschikbaar. Gezien ik over meer competenties beschik dan alleen lesgeven, en hierin jarenlange ervaring heb opgebouwd met daarin ook een groot deel van mijn werkverleden in de sportdetailhandel, ga ik dit voortzetten naast mijn lesgeven binnen Het Rijk. In het verlengde hiervan ga ik een ruimte huren, de voormalige proroom (deze bevindt zich aan het einde van de lichtstraat, tegenover de fysiotherapeut). Hierin zal ik de volgende producten presenteren, verkopen en ook alle golfrepairs en spikerepairs voor u uitvoeren.

Mijn producten zijn:

• Clubs (Callaway, Skymax, Spalding, Taylor Made, Odyssey)
  • Tassen
  • Trolleys
  • Golfrepair
  • Sportmassages (in samenwerking met de fysiotherapeut)
  • Custom fitting

Openingstijden/beschikbaarheid:

Di t/m Za van 12.30 – 13.30 aanwezig in de shop

Tevens kunt u aan de rode vakken in mijn lesagenda zien wanneer ik in mijn shop aanwezig ben. Bezoek mijn website voor overige info/ diensten: WWW.SR-Golf.nl

Kom gerust een kijkje nemen. U BENT VAN HARTE WELKOM!!
De koffie staat klaar

Met vriendelijke groet,