Onze Jeugd actueel

Bezoek ook onze  pagina

Op deze pagina zullen we voortdurend verslag doen van activitieten die er zijn geweest en verwijzingen plaatsen naar albums met foto's van die activiteiten.

De jeugd en de winter.

De jeugd van het Rijk van Nijmegen heeft zich deze winter op twee manieren bezig kunnen houden.

Voor de echte Diehards de WINTERTRAILS, waarvan hieronder een overzichtsfoto van de laatste.

Dit was de laatste van een serie van 5 wedstrijdrijden (over 9 holes) die in het kader van het Family-golf zijn georganiseerd. Elk jeugdlid kon zich als team inschrijven met een ander jeugdlid (met een Hcp van 0 tot 36) óf met een familielid die niet persé lid van de Golfvereniging hoefde te zijn.

In totaal hebben de vijf trails meer dan 100  deelnemers gehad. Bij de laatste twee afleveringen was het ijzig koud en al was het soms met koude tenen en vingertjes, de deelnemers hebben het allemaal  weer met veel enthousiasme volbracht.

BINNENACTIVITEIT

Naast de winteractiviteit buiten heeft de jeugdcommissie ook nog drie bijeenkomsten bij Golflinked georganiseerd. Technische trainingen op de golfsimulator, de trackman en de puttcorrector.

Veel oefenen met tussentijdse uitleg en correcties van Danny. Er staat  nog één bijeenkomst op het programma op 11 maart. Inschrijven via de site bij wedstrijden.

Elke keer zijn er drie sessies waaraan steeds 10 jeugdleden kunnen deelnemen. Een maximum dus van 30 deelnemers. De eerste twee afleveringen waren heel succesvol, de laatste zal dat ongetwijfeld ook zijn.

Binnenkort beginnen ook weer de lessen en de voorbereiding op de competitie.