Herendag 5e Jaap Vegter Trofee Q. 18 holes

08-08-2022

GB Noord-Oost (18)

De vijfde Jaap Vegter Trofee 2022 De Jaap Vegter Trofee is een wedstrijd competitie bestaande uit 7 qualifying wedstrijden. De uiteindelijk uitslag wordt bepaald op basis van uw scores van de "beste 4". S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf met de voorwaarden van het NGF Protocol en volgens de richtlijnen die door ons bestuur zijn opgesteld en gepubliceerd op onze site. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Qualifying. U wordt verzocht na afloop uw strokeplay score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.