Menu

Werkzaamheden golfbanen komende weken

Geplaatst: 05-11-2021

Vanaf maandag 8 november start de Firma Smits met de werkzaamheden aan de beregeningsinstallatie op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Er wordt een aardingsnetwerk door de golfbaan heen getrokken zodat een toekomstige blikseminslag niet direct in de beregeningsinstallatie inslaat. Deze werkzaamheden vinden tot vrijdag 3 december plaats, mits er geen afwijkingen in de planning komen door bijvoorbeeld de weersomstandigheden. Dit houdt in dat de baan vanaf 8 november niet meer qualifying is.

Tijdens de werkzaamheden in de golfbaan wordt een hole volledig gesloten. Met bewegwijzering wordt u omgeleid en verzocht door te lopen naar de volgende hole. Op de betreffende holes waar de werkzaamheden plaatsvinden worden zowel op de heren- als de damesafslagplaats MEMO's duidelijk zichtbaar geplaatst. Tijdens de weekenden zullen er geen werkzaamheden zijn. Dan kan op de holes waar de werkzaamheden nog moeten worden afgerond worden gespeeld. De gebieden waar werkzaamheden plaatsvinden, worden conform de geldende golfregels afgezet en gemarkeerd. 

Vanaf maandag 13 december tot en met vrijdag 24 december vinden deze werkzaamheden op de driving range plaats ten gevolge waarvan de driving range doordeweeks overdag ook is gesloten.

 

Martin Snider
General Manager