Schrijf in voor de zomertrainingen ClubBreed Golf

Geplaatst: 16-06-2020

Zomertrainingen ClubBreed Golf

Vakantie in eigen land, misschien wel op de eigen club?
CBG biedt u die mogelijkheid door een uitgebreid en gevarieerd pakket aan zomertrainingen.

Het concept blijft gelijk:
Met een groep (van maximaal 8) personen werken aan de verbetering van je spel.
Onder begeleiding van een van onze pro’s, met na afloop samen een drankje.

Zomertrainingen: 3 varianten!!
1. Reguliere trainingen
    10 trainingen inclusief 2 baantrainingen. Start begin juli. Maximaal 8 personen.
    Het tarief voor 16 uren (bruto) training is na een introductietarief van € 99,00 aangepast naar € 125,00.

2. Baantrainingen
    8 trainingen inclusief 4 langere baantrainingen. Start begin juli. Maximaal 8 personen.
    Het tarief voor 16 uren (bruto) training bedraagt € 125,00.

3. Summercourses
    In één maand 5 x één uur (bruto) training op alle onderdelen van het golfspel.
    Start juli. Maximaal 6 personen.

In juli bij Guido, in augustus bij Walter en in september bij Stephan.
    Kosten per summercourse € 75,00 p.p. (minimaal 4 deelnemers, maximaal 6)

Bekijk het totale programma

Inschrijven via “inschrijven wedstrijden” op de clubwebsite (dus eerst inloggen).

Vanaf vrijdag 19 juni om 8.00 uur.