Nieuwsbrief Damesdag Herfst 2021

Geplaatst: 28-10-2021

Herfst 2021

Slotwedstrijd

We kijken terug op een geslaagde en gezellige slotdag. Het bleef droog, een klein zonnetje en samen aan tafel. De winnaressen werden geprezen en er moest afscheid genomen worden van 3 commissieleden. Gelukkig komen ook 3 dappere dames het team versterken.

Dinsdagen

De Damesdagwedstrijden verlopen weer als vanouds, zoals voor de coronacrisis. De kaarten worden met een lach en begroeting uitgereikt, en in ontvangst genomen met verhalen en opmerkingen over spel en verloop in de baan. Door kunnen lopen in de baan en aansluiting houden bij de flight voor je is, wederom, een veelgehoorde wens! Dit zou moeten lukken als we afslaan op de toegekende starttijd, en ready golf spelen. Niks aan de hand als het een keer niet lukt, maar laat de flight achter je dan door.

Hole Adoptie Plan

We willen allemaal spelen op mooie gladde greens en het repareren van pitchmarks is dan echt nodig. Aan ons allen de oproep een specifieke hole extra aandacht te geven. Begint je achternaam met een N, dan vragen we je op hole 6 van alle lussen extra op te letten en pitchmarks te repareren. Enne…niet denken dat je op andere greens niets hoeft te repareren als je iets ziet!!!

Wil je weten welke hole bij jouw achternaam hoort? Deze staan hieronder weergegeven. Eerder heb je via de Golfpost bericht over het hele plan ontvangen, maar je kunt hiervoor ook klikken op onderstaande link

Hole Adoptie Plan

Lustrum

2022 is het 7e lustrum de Damesdag. We gaan weer mooie aangeklede wedstrijden organiseren. Concrete plannen hebben we nog niet, dus spann….

Winterwedstrijden

De openingswedstrijd spelen we NQ 18 en 9 holes wedstrijden met 2 x per maand een spelvorm. Eenmaal in de maand matchplay en eenmaal een andere spelvorm.

Als we de Nijmeegse baan spelen draaien we in de winterperiode de lussen om. Dus starten op hole 10-18 en daarna - eventueel na toiletbezoek- hole 1-9.

De DamesDag commissie wenst iedereen gezonde en gezellige donkere maanden met regelmatig een rondje golf en een gezellig drankje als je klaar bent.