Nieuwe Golfregels

Geplaatst: 24-01-2019

Logo regel&handicapcie

Uitnodiging aan alle leden.

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan, dat er per 1 januari 2019 nieuwe Golfregels van kracht zijn geworden.

Als u kijkt naar Ziggo Golf, dan kunt u de tourpro's nog steeds onwennig zien droppen vanaf kniehoogte en die vlag in de hole bij het putten, is dat nou slim of niet...?

Om u uitleg te geven over deze veranderingen en de achtergronden waarom deze zijn doorgevoerd, organiseert de Regel- & Handicapcommissie vier bijeenkomsten op de volgende data:

• vrijdagavond 1 maart om 19:30 uur alleen voor leden van het Bestuur en wedstrijd organiserende commissies
  • zaterdagochtend 2 maart om 9:30 uur
  • vrijdagavond 15 maart om 19:30 uur
  • zaterdagochtend 16 maart om 9:30 uur

Voor de aanwezigen ligt er een Regelboekje met de nieuwe regels klaar.

Om een en ander logistiek in goede banen te leiden is het belangrijk dat u zich vantevoren aanmeldt. Dit kan via onze ledensite op de pagina "Inschrijven Wedstrijden".

We zien u graag op een van de genoemde data.

Met vriendelijke groet,
Regel- & Handicapcommissie