Nieuwe Corona maatregelen

Geplaatst: 05-11-2021

Vanaf zaterdag 6 november gelden aangepaste coronamaatregelen en is het een dringend advies om 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen in het clubhuis.

Het Rijk Golfbanen volgt de aangekondigde coronamaatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat u elke keer bij het betreden van het clubhuis om een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd. In tegenstelling tot de afgekondigde maatregelen die vanaf 25 september van kracht waren, moet vanaf 6 november in alle ruimten (horeca, lounge, zalen, buitenterras, shop, receptie, entree, toiletten, kleedkamers, verenigingskamer eagle + vide, shop Stephan Ruijter en Sanavit fysiotherapie) het coronatoegangsbewijs worden getoond.
Dit toegangsbewijs geldt vanaf 13 jaar. Het komt voor dat u meerdere keren op een dag wordt verzocht om het coronatoegangsbewijs te tonen.

Voor het gebruik van de golfbaan, driving range, puttinggreen en `t Siepke geldt géén check van het coronatoegangsbewijs!

Meer informatie lees je op https://www.golfenophetrijk.nl/hetrijkgolfbanen/corona.html

Horeca