Menu

Jeugdcompetitie

Geplaatst: 01-07-2019

Voorlaatste competitie-zondag Jeugdcompetitie.

Ons 1e jeugdteam team blijft in de hoofdklasse.

Dat is een prestatie van formaat!. Ze verloren met 5-7 nipt van het team van de Rosendaelsche dat op de eerste plaats staat. Omdat een van onze spelers onverwachts had afgezegd heeft Rebecca Roos meegespeeld (veel dank daarvoor). Op de foto zie je hoe Kayden, na de winst in zijn partij, Denny de laatste holes als caddie heeft ondersteund. Een geweldige teamprestatie hebben zij deze zondag geleverd waardoor behoud van de hoofdklasse verzekerd is. Met een paar punten a.s. zondag verzekeren ze zich van de derde plaats. Maar daarvoor moeten ze wel naar de Noord-Nederlandse. Dus vroeg op zondag!!

 

Ons 3e team heeft afgelopen zondag op onze eigen baan tegen het eerste van de Stippelberg met 6-6 gelijk gespeeld. Een prima prestatie in die hitte. De Foursomes werden met 5/3 en 6/4 overtuigend gewonnen, maar van de singles gingen er drie verloren. Alleen Stijn Egging wist de zijne, ondanks het verschil in lichaamsomvang (zie foto hiernaast) met veel overtuiging naar zijn hand te zetten 6/5. Ook voor dit team zal het waarschijnlijk een derde plaats worden in de poule.

Het was een gewaardeerde zet van de leiding om alle spelers tijdens de singles van een flesje koel water te voorzien.

 

Ons 1e team (tweede klasse 18 holes) moest zich op de baan van Nunspeet wederom meten met het team van het Rijk van Nunspeet. Waar ze zich de vorige keer op Sybrook nog door hen lieten inpakken met 13-3, versloegen ze deze tegenstander nu op eigen grond met 14-2. En dat op die toch altijd lastige baan. Fantastisch gespeeld. Alleen jammer dat deze wedstrijd vanwege het terugtrekken van het team van de Twentsche er voor de stand in de poule niet toe doet.

Deze boys kun je zondag ook zien spelen op onze eigen baan. Ze lopen dan op de lus van zuid.

Meer jeugdnieuws? Klik hier!