De laatste Coronaloodjes wegen het zwaarst

Geplaatst: 06-05-2021

Nieuwsbericht Bestuur

Het is niet makkelijk om na ruim een jaar nog steeds de Coronaregels in acht te houden. Misschien heeft u de vaccinatie al gehad en is die 1,5 meter voor u minder belangrijk. Waarom zou je in de buitenlucht niet met vieren op het terras kunnen zitten en alleen met twee personen? Natuurlijk, we zijn het allemaal wel beu en willen meer ruimte om dichter bij elkaar te zijn. Maar helaas is het virus ons nog niet beu. Toch is het belangrijk om juist nu met elkaar de basisregels in acht te blijven nemen.
Allereerst natuurlijk vanwege onze gezondheid. Misschien kunt u niet meer besmet of ziek worden, maar kunt u nog wel anderen besmetten. Onze koffiecorner en de recente voorzichtige opening van het terras zijn geen vanzelfsprekendheden. Diverse andere clubs bieden deze faciliteiten niet. Daarom is het juist zo belangrijk hier zorgvuldig gebruik van te maken en de regels in acht te nemen. Anderhalve meter en twee personen aan één tafeltje. Niet boos weglopen als u niet met vieren aan één tafel mag zitten. Begrip en respect tonen. We willen toch niet dat op enig moment Handhaving concludeert dat we ons onvoldoende aan de regels houden en wij vervolgens het terras en de koffiecorner moeten sluiten? Houd vol, steun elkaar hierin, voor uw eigen belang, het belang van de club en het belang van het Rijk.