Menu

Corona update 18 november

Geplaatst: 18-11-2020

Beste golfer, 

Tijdens de persconferentie van dinsdag 17 november vernamen we dat er vanaf donderdag 19 november een versoepeling van de maatregelen plaatsvindt.

Wat houdt dat in voor ons?
Op onze golfbaan kunnen er vanaf 1 december weer flights voor 4 personen, die om de 9 minuten starten, worden gereserveerd. Doordat bij ons 2 weken van tevoren starttijden kunnen worden gereserveerd, staan deze tijden tot en met 30 november goed gevuld met 2-ballen die om de 6 minuten starten. Dit blijft ook zo ingericht.

Wat kan en mag er wel?

  • Vanaf 1 december kunnen weer starttijden voor maximaal 4 personen met een tijdinterval van 9 minuten online worden gereserveerd.
  • Tot 1 december kunnen de nog beschikbare starttijden voor maximaal 2 personen met een tijdinterval van 6 minuten worden gereserveerd.
  • Het is wel mogelijk als je 2 starttijden achter elkaar hebt geboekt, dat je met z`n vieren gaat spelen. Dat betekent dat je dan een tijdinterval van 12 minuten naar de volgende starttijd hebt. Het is niet de bedoeling om als gereserveerde 2-bal met een tijdinterval van 6 minuten, één of twee andere spelers mee te nemen die niet op de startlijst staan.

We vertrouwen en rekenen op uw begrip voor deze situatie. Heb respect voor elkaar.

Geniet van het golfen en blijf gezond!