Aanscherping coronaregels in onze horeca

Geplaatst: 07-10-2020

De tweede golf overspoelt ons. Nu komt het erop aan dat we ons aan de regels houden.

Sinds vorige week woensdag zijn nieuwe corona maatregelen van toepassing.
Dit betekent voor onze horeca dat er maximaal 30 gasten in een ruimte mogen ziten.
Deze week is echter gebleken dat de leden de regels niet of onvoldoende in acht nemen.

Daarom de volgende afspraak

Toegang tot het clubgebouw en de horeca:

Volg de looplijnen!
Voordat u in het clubhuis plaatsneemt wacht u bij de incheckbalie (wait to be seated).
Dus zonder toestemming mag niemand de lounge en het restaurant betreden.

Medewerkers voeren de gezondheidscheck uit en begeleiden u naar een tafel. U blijft aan de u aangewezen tafel zitten.
Voor ieders veiligheid draagt u een mondkapje in het clubhuis, de golfshop en de horeca. Als u aan tafel zit, mag het mondkapje af.

Als we ons aan deze regels houden krijgen we geen problemen met de veiligheidsregio, zo niet dan kan dat betekenen dat onze horeca moet sluiten.

Namens het bestuur van de Golfclub.

Stay safe!