NGF Competitie 2023

Normaal gesproken zou rond deze tijd de inschrijving voor de competitie geopend worden.
Die inschrijving wordt nu verschoven naar eind augustus.

Er wordt binnen de vereniging namelijk nog gesleuteld aan het topsportbeleid voor de komende drie jaar en het competitiebeleid hangt daar nauw mee samen.

Alles is erop gericht dat het bestuur hierover eind augustus a.s. een besluit kan nemen.
Dan wordt ook duidelijk welke faciliteiten er voor competitieteams beschikbaar komen en welke voorwaarden er gaan gelden.

Nog even geduld en houdt de website in de gaten wanneer de inschrijving geopend wordt.

Algemene informatie voor NGF Competitie teams

In 2023 wordt er weer een competitie gespeeld. Ook Golfbaan het Rijk van Nijmegen ontvangt vanaf begin april verschillende  competitieteams.

Op deze pagina vindt u informatie ter voorbereiding op de competitiedagen in Groesbeek.

We wensen iedereen een sportief en plezierig verblijf!

Basis informatie competitie spelen

Voorspelen

Teams kunnen, desgewenst, op onze baan voorspelen.

De baan waarop competitie gespeeld wordt is de Noord-Zuid baan, ook wel bekend als de Groesbeekse Baan. Dit is een bijzonder uitdagende baan die verrast door de  hoogteverschillen.

Op het Rijk van Nijmegen kunnen de Heren 1 en Dames 1 36 holes teams die op zondag spelen, gratis voorspelen. Uiteraard geldt dit op basis van wederkerigheid.

Het Rijk hanteert een introductietarief voor de overige teams: Maandag € 40,00 p.p., dinsdag t/m donderdag € 43,50 p.p., vrijdag € 46,50 p.p. en zaterdag en zondag € 50,00 p.p.

Voor het reseveren van een baan belt u telefoonnummer 024-3976644.

Voorwaarden voor het voorspelen door teams

De volgende voorwaarden gelden voor een reservering per team (2 starttijden voor maximaal 6 spelers).

• Graag maximaal 3 weken vooruit reserveren
  • Voor het reserveren van starttijden neemt u contact op met de receptie en vermeldt u :
    • naar welke dagen en tijden de voorkeur uitgaat.
    • club en teamnummer, poule waarin men speelt, en van alle spelers de naam, handicap en het NGF nummer.
    • naam captain team Rijk van Nijmegen

Overnachten

In de omgeving van de golfbaan zijn diverse mogelijkheden om overnachtingen te boeken, onder andere in Berg en Dal (inclusief Groesbeek) en in Nijmegen. Op internet kunt u verschillende hotels en B&B vinden.