Menu

Jaarkalender

Naar maandkalender

2022
zo.
03 jul
09:00 - 09:40 Maandbeker 1 GB Noord-Oost (18)

De 4e Maandbeker nu op luscombinatie GB Noord-Oost Max HCP heren 12.0, dames 14.0. Informatie over de Maandbeker wedstrijden zie de website onder header Wedstrijden de "Toelichting Wedstrijden" Max HCP heren 12.0, dames 14.0. Er wordt alleen rekening gehouden met de verzoeken vroeg/laat en carpooling. Verder geschiedt de indeling willekeurig. Denk bij de inschrijving aan de iDeal betaling. Dus even iets naar rechts of naar beneden scrollen !!! Afmelden na indeling alleen TELEFONISCH bij wedstrijdleiding
zo.
03 jul
10:00 - 11:28 Maandbeker 2 GB Noord-Oost (18)

Deze 4e Maandbeker 2 wordt gespeeld op de luscombinatie GB Noord-Oost Minimale HCP heren 12.1, dames 14.1. Informatie over de Maandbeker wedstrijden zie de website onder header Wedstrijden en de "Toelichting Wedstrijden" Er wordt alleen rekening gehouden met de verzoeken vroeg/laat en carpooling. Verder geschiedt de indeling willekeurig. Denk bij de inschrijving aan de iDeal betaling. Dus even iets naar rechts of naar beneden scrollen !!!. Afmelden na indeling alleen TELEFONISCH bij wedstrijdleiding
di.
05 jul
12:00 - 13:52 Golf 6-daagse Seniorenbokaal HCP 0-18 NB 1-18 (18)

Deelname mogelijk voor Dames 50+ en voor Heren 50+. Bordwedstrijd. Geen buggies!! Handicart toegestaan. Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 4 euro via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. In het restaurant is een Spaans menu te bestellen. Als u voor de wedstrijd reserveert en betaalt aan de Horeca krijgt u een korting op dit menu. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding !
di.
05 jul
12:00 - 13:52 Golf 6-daagse Seniorenbokaal Hcp 18.1-40 NB 10-18 + NB 1-9

Deelname mogelijk voor Dames 50+ en voor Heren 50+. Bordwedstrijd. Geen buggies!! Handicart toegestaan Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 4 euro via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. In het restaurant is een Spaans menu te bestellen. Als u voor de wedstrijd reserveert en betaalt aan de Horeca krijgt u een korting op dit menu. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding !
wo.
06 jul
14:30 - 19:00 Golf 6-daagse Speciale WAW 18 holes , Shotgun NB 1-18 (18)

De wedstrijd is non qualifying Per paar of individueel inschrijven Inschrijving wordt definitief direct na betaling via IDEAL Maximale handicap per team 60 Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 4 euro pp via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. In het restaurant is een Spaanse barbecue te bestellen. Als u voor de wedstrijd reserveert en betaalt aan de Horeca krijgt u een korting op dit menu. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding !
wo.
06 jul
16:30 - 19:00 Golf 6-daagse Speciale WAW 9 holes 0 tot 54, Shotg GB Zuid (9)

De wedstrijd is non qualifying Individueel of per paar inschrijven. Inschrijving wordt definitief direct na betaling via IDEAL Maximale handicap per team 90 Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 4 euro via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. In het restaurant is een Spaanse barbecue te bestellen. Als u voor de wedstrijd reserveert en betaalt aan de Horeca krijgt u een korting op dit menu. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding !
do.
07 jul
10:56 - 14:30 Golf 6-daagse Cross Country GB Oost-Zuid(18)

De wedstrijd is non qualifying. De spelvorm is scramble. De wedstrijd bestaat uit 15 holes!! Let op: deze Cross-Country wordt niet alleen op Groesbeek Noord en Oost maar ook op Zuid gespeeld. Let op de instructie. Start op de driving range boven naar hole 1 Noord! U speelt samen in een team van vier. U meldt zich individueel aan, dus niet als team, de teams worden ingedeeld en een flightcaptain wordt aangewezen. Elke ingeschrevene ontvangt de instructie over deze bijzondere wedstrijd per mail vooraf. De Flightcaptains krijgen daarnaast voorafgaand aan deze wedstrijd een uitgebreide verplichte instructie Flight 1-12 om 10 uur en Flight 13-25 om 12.15 Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 4 euro via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. In het restaurant is een Spaans menu te bestellen. Als u voor de wedstrijd reserveert en betaalt aan de Horeca krijgt u een korting op dit menu. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding !
vr.
08 jul
12:00 - 12:10 Golf 6-daagse Gastendag Noord-Oost 1-18 GB Noord-Oost (18)

De wedstrijd is non qualifying Per paar inschrijven en betalen twee maal 39,25 = 78,50 INCLUSIEF GREENFEE voor de gast. Ieder lid m/v mag een gast m/v uitnodigen Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 78,50 euro via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. Het menu is een 5 gangen 'walking dinner' in Spaanse stijl. Drank is voor eigen rekening. Bij meer dan 100 inschrijvingen worden de teams at random verdeeld over NB en GB NO
vr.
08 jul
12:00 - 17:00 Golf 6-daagse Gastendag NB 1-18, Shotgun NB 1-18 (18)

De wedstrijd is non qualifying Per paar inschrijven en betalen twee maal 39,25 = 78,50 INCLUSIEF GREENFEE voor de gast. Ook inbegrepen in dit tarief is de maaltijd die na de wedstrijd voor jullie wordt geserveerd. Ieder lid m/v mag een gast m/v uitnodigen Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 78,50 euro via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. Het menu is een 5 gangen 'walking dinner' in Spaanse stijl. De avond wordt opgeluisterd door de Spaanse klanken van het duo William Smulders en Sue Moreno. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding!!!
za.
09 jul
12:00 - 14:00 Golf 6-daagse Golfweekbokaal NB 1-18 (18)

Het betreft een qualifying wedstrijd (bordwedstrijd) Individueel inschrijven Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 4 euro via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. In het restaurant is een Spaans menu te bestellen. Als u voor de wedstrijd reserveert en betaalt aan de Horeca krijgt u een korting op dit menu. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding !
za.
09 jul
14:00 - 15:00 Golf 6-daagse 9 holes voor WHS 24 en hoger NB 1-9 (9)

De wedstrijd is non qualifying. Inschrijven per paar of individueel. Rabbits van harte welkom!!! Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld van 4 euro per persoon via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. In het restaurant is een Spaans menu te bestellen. Als u voor de wedstrijd reserveert en betaalt aan de Horeca krijgt u een korting op dit menu. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding !
zo.
10 jul
12:00 - 12:10 Golf 6-daagse Slotwedstrijd Groesbeek NO GB Noord-Oost (18)

De wedstrijd is non qualifying Individueel inschrijven of per team van maximaal vier spelers. Inschrijven op de Nijmeegse baan en bij meer dan 100 inschrijvingen wordt ook op Groesbeek Noord Oost gespeeld Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking.
zo.
10 jul
12:00 - 17:00 Golf 6-daagse Slotwedstrijd NB Shotgun NB 1-18 (18)

De wedstrijd is non qualifying Individueel inschrijven of per team van maximaal vier spelers. Inschrijven op de Nijmeegse baan en bij meer dan 100 inschrijvingen wordt ook op Groesbeek Noord Oost gespeeld Inschrijving is definitief na betaling van inschrijfgeld via Ideal - let goed op dat u de betaling helemaal afwerkt. Op de smartphone kan dat lastig te zien zijn. Na afloop van de wedstrijd volgt zsm de prijsuitreiking. Ook inbegrepen in dit tarief is het Spaanse buffet dat na de wedstrijd voor je wordt geserveerd. Het buffet wordt opgeluisterd door swingende muziek van het Haverkort-combo. Na indeling alleen telefonisch afmelden bij de wedstrijdleiding !
ma.
11 jul
09:00 - 13:30 HDR: Heren, Dames, Rabbits mixedwedstrijd 18 holes NB 1-18 (18)

Heren, Dames, Rabbits mixed wedstrijd met de spelvorm Scramble 4 ball Strokeplay Afslaan van BLAUW. De flightindeling is willekeurig. S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U wordt verzocht na afloop uw teamscore in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
ma.
11 jul
11:00 - 13:30 HDR Heren, Dames, Rabbits mixedwedstrijd 9 holes GB Noord (9)

Heren, Dames, Rabbits mixed wedstrijd met de spelvorm Scramble 4 ball Strokeplay Afslaan van BLAUW. De flightindeling is willekeurig. S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U wordt verzocht na afloop uw teamscore in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
di.
12 jul
08:32 - 10:00 Damesdag 18 holes GB Zuid-Oost (18)

Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding. Nadien scores invoeren op de app m.eg4u.nl. Commissie verwerkt de wedstrijd na afloop.
di.
12 jul
10:08 - 10:32 Damesdag 18 holes GB Zuid-Oost (18)

Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding. Nadien scores invoeren op de app m.eg4u.nl. Commissie verwerkt de wedstrijd na afloop.
di.
12 jul
10:40 - 12:00 Damesdag 9 holes GB Zuid (9)

Dames, Eventueel afmelding telefonisch bij de wedstrijdleiding. Graag scores invoeren. Dank je wel en veel plezier.
di.
12 jul
12:16 - 13:20 Maandbeker 4 serie wedstrijd GB Zuid (9)

Iedere 2e dinsdag van de maand wordt de maandbeker georganiseerd. De start is vanaf de rode tee. We streven naar totaal 6 per jaar. De beker wordt op de slotdag uitgereikt aan degene die de beste scores heeft gehaald .
wo.
13 jul
14:24 - 17:12 8e WAW 18 holes NB 1-18 (18)

Betaling via iDeal!!! Bij inschrijving aangeven WERKEND/NIET WERKEND/SCHOLIER, voorkeur starttijd per blok van half uur, bv. 15.00-15.30 uur, en carpooling. Indeling verder willekeurig. Keuze uit rode, blauwe of gele tee.
wo.
13 jul
17:20 - 19:12 8e WAW 9 holes NB 1-9 (9)

Betaling via iDeal!! Bij inschrijving aangeven WERKEND/NIET WERKEND/SCHOLIER,voorkeur starttijd per blok van half uur, bv. 15.00-15.30 uur, en carpooling. Keuze tussen rode, blauwe of gele tee. Indeling verder willekeurig.
vr.
15 jul
14:00 - 16:00 RJD / OFM Poulewedstrijden GB Noord-Oost (18)

Dit is een startblok poulewedstrijden exclusief voor deelnemers aan de Robert Jan Derksen Bokaal / OFM van de wedstrijdcommissie. Noteer in vak opmerkingen welke wedstrijd (RJD of OFM) en poulenummer.
za.
16 jul
12:56 - 14:00 Oud-Bestuursleden NB 1-18 (18)

Besloten Wedstrijd voor bestuursleden en oud-bestuursleden!!! Door in te schrijven, wordt er vanuit gegaan, dat u ook blijft dineren. Gaarne aangeven vegetarisch, vlees of vis
za.
16 jul
16:00 - 17:04 Inloop Golf 9 holes GB Zuid (9)

INLOOPGOLF via ClubBreed Golf, zaterdag 16 juli start 16.00 uur Zuid, verzamelen 1e afslag Zuid. U speelt negen holes. Afmelden alleen telefonisch bij de wedstrijdleiding !!
zo.
17 jul
09:00 - 09:45 Jeugdbeker 2 - 18 holes Clubgebouw

Jeugdwedstrijd over 18 holes, bedoeld voor alle jeugdleden met een hcp van 36.0 of lager, ongeacht leeftijd. In overleg kan hier van afweken worden. Jeugdleden met een hcp van 36.1 of hoger kunnen deelnemen aan de wedstrijd: Jeugdbeker 9 holes. Deze jeugdbeker 18 holes telt mee voor de overal competitie die bestaat uit de 6 jeugdbekers 18 holes waarbij de beste 3 netto strokeplay resultaten worden meegeteld. De jeugdbeker wordt gespeeld volgens het nieuwe wedstrijdreglement, waarbij toeschouwers welkom zijn op de tee van hole 1 en 10 en de green van 9 en 18.
zo.
17 jul
09:45 - 10:30 Jeugdbeker 2 - 9 holes Clubgebouw

Jeugdwedstrijd over 18 holes, bedoeld voor alle jeugdleden met een hcp van 36.0 of lager, ongeacht leeftijd. In overleg kan hier van afweken worden. Jeugdleden met een hcp van 36.1 of hoger kunnen deelnemen aan de wedstrijd: Jeugdbeker 9 holes.
zo.
17 jul
09:45 - 10:30 Jeugdbeker 2 - 9 holes BEGELEIDING Clubgebouw

Iedere flight van de jeugdbeker - 9 holes zal begeleidt worden door een volwassenen
zo.
17 jul
14:00 - 16:00 RJD / OFM Poulewedstrijden NB 1-18 (18)

Dit is een startblok poulewedstrijden exclusief voor deelnemers aan de Robert Jan Derksen Bokaal / OFM van de wedstrijdcommissie. Noteer in vak opmerkingen welke wedstrijd (RJD of OFM) en poulenummer.
ma.
18 jul
07:28 - 10:24 Herendag 4e Jaap Vegter Trofee Q. 18 holes GB Noord-Zuid (18)

De vierde Jaap Vegter Trofee 2022 De Jaap Vegter Trofee is een wedstrijd competitie bestaande uit 7 qualifying wedstrijden. De uiteindelijk uitslag wordt bepaald op basis van uw scores van de "beste 4". S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf met de voorwaarden van het NGF Protocol en volgens de richtlijnen die door ons bestuur zijn opgesteld en gepubliceerd op onze site. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Qualifying. U wordt verzocht na afloop uw strokeplay score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
ma.
18 jul
10:32 - 12:16 Herendag 4e Jaap Vegter Trofee Q. 9 holes GB Noord (9)

De vierde Jaap Vegter Trofee 2022 De Jaap Vegter Trofee is een wedstrijd competitie bestaande uit 7 qualifying wedstrijden. De uiteindelijk uitslag wordt bepaald op basis van uw scores van de "beste 4". S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf met de voorwaarden van het NGF Protocol en volgens de richtlijnen die door ons bestuur zijn opgesteld en gepubliceerd op onze site. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Qualifying. U wordt verzocht na afloop uw strokeplay score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
di.
19 jul
08:32 - 10:00 Damesdag Beatrijs Klein beker 3 18 holes NB 1-18 (18)

Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding. Nadien scores invoeren op de app m.eg4u.nl. Commissie verwerkt de wedstrijd na afloop.
di.
19 jul
10:08 - 10:32 Damesdag 18 holes NB 1-18 (18)

Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding. Nadien scores invoeren op de app m.eg4u.nl. Commissie verwerkt de wedstrijd na afloop.
di.
19 jul
10:40 - 12:00 Damesdag Beatrijs Klein beker 3 9 Holes NB 1-9 (9)

Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding. Scores invoeren op de app m.eg4u.nl. Commissie verwerkt de wedstrijd na afloop.
di.
19 jul
12:16 - 13:20 Rabbits NB 1-9 (9)
wo.
20 jul
14:24 - 17:12 9e WAW 18 holes NB 1-18 (18)

Betaling via iDeal!!! Bij inschrijving aangeven WERKEND/NIET WERKEND/SCHOLIER, voorkeur starttijd per blok van half uur, bv. 15.00-15.30 uur, en carpooling. Indeling verder willekeurig. Keuze uit rode, blauwe of gele tee.
wo.
20 jul
17:20 - 19:12 9e WAW 9 holes NB 1-9 (9)

Betaling via iDeal!! Bij inschrijving aangeven WERKEND/NIET WERKEND/SCHOLIER,voorkeur starttijd per blok van half uur, bv. 15.00-15.30 uur, en carpooling. Keuze tussen rode, blauwe of gele tee. Indeling verder willekeurig.
vr.
22 jul
14:00 - 16:00 RJD / OFM Poulewedstrijden NB 1-18 (18)

Dit is een startblok poulewedstrijden exclusief voor deelnemers aan de Robert Jan Derksen Bokaal / OFM van de wedstrijdcommissie. Noteer in vak opmerkingen welke wedstrijd (RJD of OFM) en poulenummer.
za.
23 jul
08:00 - 09:30 Clubkampioenschap 2021 Heren Matchplay NB 1-18 (18)

Zie voor verdere info "Toelichting wedstrijden" Dit is de indeling van de achtste finales. De kwartfinales starten om 13.45 uur. De finales zijn op zo-24 Juli. Bij meer dan 22 inschrijvingen wordt er op 17 juli een voorronde gespeeld. Bij 22 of minder inschrijvingen wordt er op handicap ingedeeld. Let op, u kunt zich alleen inschrijven als u ook op 16 juli beschikbaar bent voor eventuele voorronde.
za.
23 jul
09:30 - 10:50 Clubkampioenschap 2021 Dames Matchplay NB 1-18 (18)

Zie voor verdere info "Toelichting wedstrijden" Dit is de indeling van de achtste finales. De kwartfinales starten om 14.24 uur. De finales worden op zo-24 Juli gespeeld. Bij meer dan 22 inschrijvingen wordt er op 16 juli een voorronde gespeeld. Bij 22 of minder inschrijvingen wordt er op handicap ingedeeld. Let op, u kunt zich alleen inschrijven als u ook op 16 juli beschikbaar bent voor eventuele voorronde.
ma.
25 jul
07:28 - 10:24 Herendag 18 holes Q, Ind. Strokeplay Max. NB 1-18 (18)

S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Qualifying. U wordt verzocht na afloop uw strokeplay score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. S.v.p. uw scorekaart inleveren. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
ma.
25 jul
10:32 - 12:16 Herendag 9 holes Q, Ind. Strokeplay Max. NB 1-9 (9)

S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Qualifying. U wordt verzocht na afloop uw strokeplay score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. S.v.p. uw scorekaart inleveren. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
di.
26 jul
08:32 - 10:00 Damesdag 18 holes GB Noord-Zuid (18)

Dames, Eventueel afmelding telefonisch bij de wedstrijdleiding. Graag scores invoeren. Dank je wel en veel plezier.
di.
26 jul
10:08 - 10:32 Damesdag 18 holes GB Noord-Zuid (18)

Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding. Nadien scores invoeren op de app m.eg4u.nl. Commissie verwerkt de wedstrijd na afloop.
di.
26 jul
10:40 - 12:00 Damesdag 9 holes GB Noord (9)

Dames, Eventueel afmelding telefonisch bij de wedstrijdleiding. Graag scores invoeren. Dank je wel en veel plezier.
di.
26 jul
12:16 - 13:20 Rabbits GB Noord (9)
wo.
27 jul
14:24 - 17:12 10e WAW 18 holes GB Noord-Oost (18)

Betaling via iDeal!!! Bij inschrijving aangeven WERKEND/NIET WERKEND/SCHOLIER, voorkeur starttijd per blok van half uur, bv. 15.00-15.30 uur, en carpooling. Indeling verder willekeurig. Keuze uit rode, blauwe of gele tee.
wo.
27 jul
17:20 - 19:12 10e WAW 9 holes GB Noord (9)

Betaling via iDeal!! Bij inschrijving aangeven WERKEND/NIET WERKEND/SCHOLIER,voorkeur starttijd per blok van half uur, bv. 15.00-15.30 uur, en carpooling. Keuze tussen rode, blauwe of gele tee. Indeling verder willekeurig.
do.
28 jul
13:30 - 14:45 Senioren Mixed 4 18 holes NB 1-9 (9)

Handicart of buggy wel aangeven maar zelf regelen. De clubcompetitie wordt gespeeld over 6 wedstrijden op basis van de beste netto scores. Er moeten minimaal 4 wedstrijden van 18 holes of 4 wedstrijden van 9 holes gespeeld worden om in aanmerking te komen voor een prijs(je). U wordt verzocht na afloop uw score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdleiding u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
do.
28 jul
14:45 - 16:00 Senioren Mixed 4 9 holes NB 1-9 (9)

Handicart of buggy wel aangeven maar zelf regelen. De clubcompetitie wordt gespeeld over 6 wedstrijden op basis van de beste netto scores. Er moeten minimaal 4 wedstrijden van 18 holes of 4 wedstrijden van 9 holes gespeeld worden om in aanmerking te komen voor een prijs(je). U wordt verzocht na afloop uw score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdleiding u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
do.
28 jul
16:00 - 16:30 Blijf Meedoen wedstrijd 7 holes NB 1-9 (9)

Inschrijfgeld 3€. Handicart of buggy zelf regelen.
vr.
29 jul
14:00 - 16:00 RJD / OFM Poulewedstrijden NB 1-18 (18)

Dit is een startblok poulewedstrijden exclusief voor deelnemers aan de Robert Jan Derksen Bokaal / OFM van de wedstrijdcommissie. Noteer in vak opmerkingen welke wedstrijd (RJD of OFM) en poulenummer.