Jaarkalender

Naar maandkalender

17 jan
10:00 - 14:30 Herendag NQ 18 holes Boerenkoolwedstrijd NB 1-18 (18)

Dit is de jaarlijkse boerenkoolwedstrijd, dit jaar helaas ook zonder Boerenkool in “Restaurant de Plasmolense Hof”. Afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen, worden kaarten aangemaakt. De wedstrijdvorm is: Scramble (4 ball) Strokeplay. Een shotgun start was helaas ook niet mogelijk zodat we een reguliere start hebben van hole 1 en van hole 10. De flightcaptain (laagste handicap in de flight) houdt de scores bij en voert na de wedstrijd de scores in, zodat wij ook een wedstrijduitslag kunnen genereren. Nadere informatie volgt bij de e-mail op zaterdag 15 januari a.s. met de startlijst. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
17 jan
12:00 - 14:30 Herendag NQ 9 holes Boerenkoolwedstrijd GB Noord (9)

Dit is de jaarlijkse boerenkoolwedstrijd, dit jaar helaas ook zonder Boerenkool in “Restaurant de Plasmolense Hof”. Afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen, worden kaarten aangemaakt. De wedstrijdvorm is: Scramble (4 ball) Strokeplay. Een shotgun start was helaas ook niet mogelijk zodat we een reguliere start hebben van hole 1. De flightcaptain (laagste handicap in de flight) houdt de scores bij en voert na de wedstrijd de scores in, zodat wij ook een wedstrijduitslag kunnen genereren. Nadere informatie volgt bij de e-mail op zaterdag 15 januari a.s. met de startlijst. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
08:56 - 10:32 Damesdag NQ 18 holes NB 10-18 + NB 1-9

Dames, Eventueel afmelding telefonisch bij de wedstrijdleiding. Graag scores invoeren. Dank je wel en veel plezier.
18 jan
10:40 - 11:36 Damesdag NQ 9 holes NB 10-18 (9)

Dames, Graag na afloop scores invoeren. Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
18 jan
12:16 - 13:20 Rabbits NB 10-18 (9)
24 jan
08:48 - 10:40 Herendag NQ 18 holes, Ind. Strokeplay Max. NB 10-18 + GB Noord (18)

Wij verzoeken u om uw scorekaart bij de Marshall's op te halen. U speelt Ready Golf met de voorwaarden van het NGF Protocol en volgens de richtlijnen die door ons bestuur zijn opgesteld en gepubliceerd op onze site. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max NQ. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
24 jan
10:48 - 12:24 Herendag NQ 9 holes, Ind. Strokeplay Max. NB 10-18 (9)

25 jan
08:56 - 10:32 Damesdag NQ 18 holes GB Noord-Oost (18)