Jaarkalender

Naar maandkalender

08:30 - 10:00 Knock out Senioren Matchplay Clubgebouw

Deelname is mogelijk voor senioren (50+) met handicap 0-36. Er worden 18 holes singles matchplaywedstrijden gespeeld. Inschrijving is mogelijk tot maandag 15 juni 2020, 23.59 uur. Er zijn maximaal 64 plaatsen. De deelname is gratis. Plaatsing en loting. Er wordt in 1 poule gespeeld. Er zal geen plaatsing voor aanvang van de loting plaatsvinden. Iedereen gaat in 1 pot. De loting zal in week 25 plaatsvinden. Na de eerste ronde gaan de winnaars door naar de tweede ronde. De indeling voor 2020 wordt 18 juni bekendgemaakt. Handicapverrekening: De speler met de hoogste playing handicap krijgt van zijn tegenstander 3/4 van het aantal slagen dat gelijk is aan het verschil tussen beide playing handicaps op de moeilijkste holes. Het maximum aantal slagen is echter 18. De slagen op de moeilijkste holes zijn de holes met de laagste stroke-index. Moet u dus 4 slagen geven aan uw tegenstander, dan vallen deze op de holes met stroke-index 1, 2, 3 en 4. Play-off: Indien de partij na 18 holes eindigt in een gelijke stand, moet de wedstrijd worden beslist door een ‘sudden death play off’. Op de extra holes, op Nijmeegse baan de holes 16, 17 en 18, op Groesbeek NO te starten bij hole 1, worden opnieuw de handicapslagen verrekend volgens de hierboven genoemde regel. Speltijden: In principe kunnen de afspraken gedurende de hele week gemaakt worden. DE deelnemers verplichten zich te voldoen aan de eis om de wedstrijd binnen de voor die speelronde gestelde termijn vast te stellen en te spelen. De 1ste ronde moet gespeeld worden voor 6 juli, de 2de ronde voor 27 juli, de 3de ronde voor 17 aug, de 4de ronde voor 1 september en de Finale voor 22 september. Gezien de omstandigheden is er een kleine prijsuitreiking op donderdag 24 september tijdens de seniorenwedstrijden. Mochten beide partijen binnen de gestelde periode niet tot een afspraak kunnen komen, dan neemt de wedstrijdleiding de beslissing of dat beide partijen, dan wel één van de partijen, uitgesloten wordt van verdere deelneming aan de Senioren Matchplay Knock-Out. Dit kan ofwel door loting geschieden ofwel door een beslissing van de wedstrijdleiding na aanhoren van de argumenten van beide partijen. Mocht door overmacht een partij niet binnen de gestelde termijn kunnen worden gespeeld, dan dienen de spelers zo snel mogelijk contact op te nemen met de wedstrijdleiding. Gebeurt dat niet dan worden beide partijen uitgesloten van de volgende ronde en heeft de volgende tegenstander een walkover. Bovenstaande tijden kunnen naar voren geschoven worden ivm het coronavirus!
24 sep
13:00 - 14:30 Senioren Mixed 18 holes NB 1-18 (18)

buggy zelf regelen
24 sep
14:45 - 15:45 Senioren mixed 9 holes NB 1-9 (9)

Handicart of buggy zelf regelen.
ma.
28 sep
07:45 - 10:00 Herendag Q 18 holes NB 10-18 + GB Noord (18)

In deze Corona periode is veel anders dan voorheen. Wij verzoeken u om bij het chalet van de Marshall’s een scorekaart mee te nemen en na uw ronde uw score op uw mobiele telefoon in te voeren in de app E-Golf4U. U speelt met de voorwaarden van het NGF Protocol en volgens de richtlijnen die door ons bestuur zijn opgesteld en gepubliceerd in de Golfpost van 24-06-2020 en volgens de update corona maatregelen (op 30-06-2020 geplaatst op onze site) en de publicatie op 23-07-2020 op onze site: “Het coronavirus steekt de kop weer op”. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
ma.
28 sep
10:00 - 11:30 Herendag Q. 9 holes NB 1-9 (9)

In deze Corona periode is veel anders dan voorheen. Wij verzoeken u om bij het chalet van de Marshall’s een scorekaart mee te nemen en na uw ronde uw score op uw mobiele telefoon in te voeren in de app E-Golf4U. U kunt in deze qualifying wedstrijd ook non qualifying spelen. Hiervoor dient u in het veld Opmerkingen – “ Non Qualifying “ te vermelden. Dit conform de nieuwsbrief van de Herendag van 27 augustus j.l U speelt met de voorwaarden van het NGF Protocol en volgens de richtlijnen die door ons bestuur zijn opgesteld en gepubliceerd in de Golfpost van 24-06-2020 en volgens de update corona maatregelen (op 30-06-2020 geplaatst op onze site) en de publicatie op 23-07-2020 op onze site: “Het coronavirus steekt de kop weer op”. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
29 sep
08:00 - 09:30 Damesdag 18 holes GB Noord-Zuid (18)

Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding. Zelf een scorekaart pakken in de hal of bij de Marshall. Nadien scores invoeren op de app m.eg4u.nl. Commissie verwerkt de wedstrijd na afloop.
29 sep
09:30 - 10:00 Damesdag NQ GB Noord-Zuid (18)

29 sep
10:00 - 11:30 Damesdag 9 holes GB Noord (9)

29 sep
11:30 - 13:00 Rabbits MAANDBEKER 4 GB Oost (9)

Een score kun je invoeren via de app van E-golf. Deze app kun je downloaden via http://m.eg4u.nl/#/login Bij overboeking van het maximaal aantal deelnemers krijgen golfers met hcp 37 of hoger (rabbits) voorrang.