Jaarkalender

Naar maandkalender

za.
15:26 - 16:54 Inloop Golf 9 holes GB Noord (9)

INLOOPGOLF via ClubBreed Golf, zaterdag 13 april, start 15.26 uur Noord, verzamelen bij de Marshal. U speelt negen holes. Afmelden alleen telefonisch bij de wedstrijdleiding !!
ma.
08:44 - 10:04 Herendag 18 holes NQ, Scramble a deux GB Noord-Oost (18)

S.v.p. melden in het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf. Wedstrijdvorm: Scramble a deux. Na de ronde s.v.p.score invoeren zodat wij een uitslag kunnen genereren. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
ma.
10:20 - 11:40 Herendag 9 holes NQ, Scramble a deux GB Noord (9)

S.v.p. melden in het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf. Wedstrijdvorm: Scramble a deux vanaf Rood. Na de ronde s.v.p.score invoeren zodat wij een uitslag kunnen genereren. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
di.
08:48 - 09:36 Damesdag 18 holes Q NB 1-18 (18)

Dames, De wedstrijd is Q. SVP scores direct na de wedstrijd invoeren op je telefoon of in de hal bij de PC. Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding. Dank je wel en veel plezier en succes gewenst.
di.
09:44 - 10:40 Damesdag 9 holes NQ NB 1-9 (9)

Amerikaantje wordt er gespeeld , 6 punten zijn er te verdelen per hole. Na indeling alleen afmelden telefonisch bij de wedstrijdleiding van de dag.
di.
10:48 - 11:04 Damesdag 9 holes Q NB 1-9 (9)

De wedstrijd is Q. Graag na afloop scores invoeren. Veel plezier en succes gewenst. Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
di.
12:16 - 13:20 Rabbits NB 1-9 (9)

De inschrijvingsstop is op vrijdag 12.00 uur vooraf aan de wedstrijd. Daarna kan er alleen worden afgemeld per mail aan de rabbitcommissie@golfclubhetrijkvannijmegen.nl . Aanmeldingen na vrijdag 12 uur komen op de reservelijst te staan. Rabbits met een HCP tussen 36-54 hebben voorrang boven golfers met een lagere HCP. In het uiterste geval kan om dringende redenen na de indeling op maandag nog getelefoneerd worden.
za.
15:28 - 17:20 Inloop Golf 9 holes NB 1-9 (9)

INLOOPGOLF via ClubBreed Golf, zaterdag 20 april, start 15.26 uur Nijmeegse baan 1-9, verzamelen bij de Marshal. U speelt negen holes. Afmelden alleen telefonisch bij de wedstrijdleiding !!
ma.
07:28 - 10:24 Herendag 1e Peter van Mens Trofee Q. 18 holes NB 1-18 (18)

De 1e Peter van Mens Trofee 2024 De Peter van Mens Trofee is een wedstrijd competitie bestaande uit 7 qualifying wedstrijden. De uiteindelijk uitslag wordt bepaald op basis van uw scores van de "beste 4". S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Qualifying. U wordt verzocht na afloop uw strokeplay score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
ma.
10:32 - 12:16 Herendag 1e Peter van Mens Trofee Q. 9 holes NB 1-9 (9)

De 1e Peter van Mens Trofee 2024 De Peter van Mens Trofee is een wedstrijd competitie bestaande uit 7 qualifying wedstrijden. De uiteindelijk uitslag wordt bepaald op basis van uw scores van de "beste 4". S.v.p. melden In het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Qualifying. De tee staat standaard op "rood". Svp aanpassen als van "blauw" of "geel" gespeeld wordt. U wordt verzocht na afloop uw strokeplay score in te voeren op uw mobiele telefoon of in de zuil in de hal. Desgewenst helpt de wedstrijdcommissie u hier graag mee. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
di.
08:32 - 09:52 Damesdag 18 holes Q GB Noord-Zuid (18)

Graag scores invoeren. Dank je wel en veel plezier. Eventueel afmelding na indeling telefonisch bij de wedstrijdleiding.
di.
10:00 - 10:32 Damesdag 9 holes NQ GB Noord (9)

Spelvorm eigen keuze. Veel plezier en succes gewenst. Afmelden na indeling, alleen TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
di.
10:40 - 12:00 Damesdag 9 holes Q GB Noord (9)

di.
12:16 - 13:20 Rabbits GB Oost (9)

za.
13:00 - 18:00 Oranjebokaal shotgun NB 1-18 (18)

Prijzen voor de meest originele oranje en/of rood-wit-blauwe kleding, ter jurering door de marshalls. De gezamenlijke wedstrijdhandicap wordt gemaximeerd op: Damesteam 120, Herenteam 100, Mixed Team 110. Afmelden na indeling alleen telefonisch bij wedstrijdleiding.
ma.
07:28 - 10:24 Herendag 18 holes Q, Strokeplay Max GB Noord-Zuid (18)

S.v.p. melden in het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Qualifying. Na de ronde s.v.p.score invoeren zodat wij een uitslag kunnen genereren. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.
ma.
10:32 - 12:16 Herendag 9 holes NQ, 13 stokken Strokeplay Max GB Noord (9)

S.v.p. melden in het clubhuis alwaar wij u welkom heten en uw scorekaart overhandigen. U speelt Ready Golf. Wedstrijdvorm: Individueel Strokeplay Max Non Qualifying. De Tee staat standaard op "rood". Svp aanpassen als van "geel" of "blauw" wordt gespeeld. Na de ronde s.v.p. score invoeren zodat wij een uitslag kunnen genereren. Afmelding na indeling, alléén TELEFONISCH bij de wedstrijdleiding.